Turbomyynti

Turbojen Virallinen jälleenmyyjä

Iisalmen Turbohuolto on Garrett-, Holset-, BorgWarner (KKK, Schwitzer) ja Mitsubishi-ahdinten virallinen jälleenmyyjä. Toimitamme myös IHI:n ja Toyotan valmistamia ahtimia.

Uudet, tarkoin testatut turboahtimet toimitettuina koko Suomen alueelle.

  • henkilö- ja pakettiautot uudet ahtimet turbon merkistä riippumatta. Myös alkuperäiset Garret ja BorgWarnet vaihtoahtimet
  • työkoneet, traktorit, raskaskalusto uudet ahtimet merkistä riippumatta.

Kun turboahdin on kulunut niin pahoin, että sen kunnostus ei ole taloudellisesti enää kannattavaa, on ratkaisu uusi turbo. Iisalmen Turbohuollossa sinua palvelee turbomyynti, joka sisältää aidot, alkuperäiset turboahtimet takuulla, joita moottoritehtaat asentavat valmistuslinjalla moottoreihin.

Kaikki myymämme tehdasuudet, alkuperäiset turboahtimet sekä alkuperäiset vaihtoahtimet ovat käyneet läpi tarkan laatutestauksen. Sekä autotehtaille ensiasennukseen menevät että jälkimarkkinoille lähtevät ahtimet valmistetaan samalla tuotantolinjalla.

Netistä löytyvät, liian edulliset turbot voivat houkuttaa, mutta halpa voi koitua jatkossa kalliiksi. Meidän kauttamme saat vain luotettavat, alkuperäisvalmistajien uudet ja vaihtoahtimet valmistajan takuulla.

Toimitamme uudet turbot, vaihtoahtimet sekä kunnostetut ahtimet Suomeen 1-3 päivän sisällä. Yleensä ahtimet ehtivät asiakkaalle jo tilausta seuraavaksi päiväksi. 

Tuotevastuu ja maahantuojan takuu – maksuton lisäturva asiakkaalle

Tuotevastuutapauksissa saat täyden takuun ja avun vain virallisen maahantuojan jälleenmyyjältä ostetulle ahtimelle. Me Iisalmen Turbohuollossa toimimme ahdinten maahantuojan, Turbotekniikka Oy:n, virallisena jälleenmyyjänä.

Myymillämme turboilla on 1-3 vuoden valmistajan takuu.

Takuuehtojen rajoitukset. Takuuehtoihin saattaa sisältyä rajoituksia esimerkiksi tapauksissa, joissa ahdinta on huollettu tai korjattu valmistajan ohjeiden vastaisesti. Tällöin takuu voi raueta. Kaikki rajoitukset perustuvat turboahtimien valmistajien kunkin tuotteen ohjeisiin, joiden tarkoitus on niin ikään suojata ahtimen ostajan oikeuksia tuotevikatilanteessa. Takuun rajoituksista voit lukea lisää tältä sivulta.

Rajoitettu takuu koskee materiaali- ja kokoonpanovirheitä. Iisalmen Turbohuollon turbomyynti myöntää myymilleen turboahtimille 24 kuukauden rajoitetun takuun. Takuu kattaa materiaali- ja kokoonpanovirheet. Ulkopuolisista syistä aiheutuneita vahinkoja ja rikkoutumisia takuu ei puolestaan kata. Takuu ei myöskään kata henkilövahinkoja eikä välillisiä kuluja. Viritysahtimille tai muille erikoisahtimille ei myönnetä takuuta.